Over ons

Mr G. Sarier (advocaat) is na het behalen van zijn diploma aan het Johan de Witt-Gymnasium te Dordrecht in 1998 begonnen met de studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In oktober 2002 is hij afgestudeerd met als afstudeerrichting Internationaal Privaatrecht. Na een intensieve stage van 2 maanden bij het voormalig Advocatenkantoor AKD in Dordrecht, is hij vanaf 21 februari 2003 beëdigd als advocaat in het voormalig Arrondissement Dordrecht (thans Rechtbank Rotterdam) en is vanaf zijn beëdiging werkzaam geweest bij het Advocatenkantoor van Mr. M.L. Veldhuijzen en Mr. P. Nuiten (voormalig deken van de orde der Advocaten in Dordrecht) in het centrum van Dordrecht.

Mr. G. Sarier heeft een ruime ervaring opgedaan op vrijwel alle rechtsgebieden en heeft zich verder gespecialiseerd in onder meer Arbeidsrecht, Insolventierecht en Ondernemingsrecht. Tussen 2005 en 2008 heeft Mr. G. Sarier ook als curator opgetreden in diverse faillissementen.

Mr. G. Sarier heeft per 1 maart 2008 zijn eigen Advocatenkantoor geopend. Mr. Sarier is in staat om zijn cliënten een snelle, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service te bieden. Mr. G. Sarier treedt op voornamelijk op voor ondernemingen, maar ook voor particulieren en diverse instellingen en heeft een breed netwerk binnen het Drechtsteden gebied en Zuid-Holland. Naast het voeren van gerechtelijke procedures houdt Mr. G. Sarier zich bezig met advisering in de meest ruime zin zoals het geven van adviezen op verschillende rechtsgebieden ter voorkoming van procedures, het opstellen van contracten, het treffen van regelingen etc. Mr. G. Sarier is daarnaast gespecialiseerd in aandelenlease zaken, meer in het bijzonder tegen Dexia en Aegon. Mr. Sarier is verder lid van de Vereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA). Hierover vindt u meer informatie op onze pagina Specialismen.

Nevenactiviteiten

Mr. Sarier is naast zijn praktijk lid van de Vereniging van Incasso – en procesadvocaten (VIA), medeoprichter/secretaris van de Turkse Ondernemers Vereniging Drechtsteden (TOVD) en lid van het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO) van RTV Dordrecht. Verder is Mr. G. Sarier ook lid van de Dordtse Ondernemings Vereniging (DOV).

Sponsoring - Advertising

Advocatenkantoor Sarier draagt voetbal een warm hart toe en is hoofdsponsor Senioren Zaterdag 3 van SC EMMA te Dordrecht en sponsor van het Jeugd Voetbalteam D2.

Advocatenkantoor Sarier verschijnt regelmatig ook via advertenties in het glossy magazine Lifestyle Dordrecht.

Logo's